Slik blir du kvitt skjeggkre

Skjeggkre er et økende problem som stadig oppdages i flere boliger og på offentlige steder. Disse krabatene er ikke farlige men kan oppleves som plagsomme når bestanden blir stor. Men hvordan blir man kvitt problemet?

 


Hvorfor blir skjeggkre et problem?

Skjeggkre trives best i tørre og mørke omgivelser, og befinner seg i hele huset. De kan leve opptil 7 år og bli 20 mm lange. Skjeggkre trenger veldig lite for å overleve. Smuler, matrester og diverse organiske materialer er nok til å livnære en hel bestand, og siden hvert skjeggkre legger rundt 50 egg per år blir dette fort et vedvarende problem dersom dette ikke tas tak i.
skjeggkre på finger

Hvordan får man skjeggkre?

Skjeggkre lever ikke i naturen i Norge. Som regel tar man med seg disse i bagasjen hjem fra ferie, eller via papp og emballasje fra noe man har kjøpt. De kan også komme seg inn via naboen om man bor i rekkehus, blokk eller fra en arbeidsplass med skjeggkre.
Image

Hvordan blir man kvitt skjeggkre?

Limfeller er et verktøy for kartlegging av problemet, ikke en løsning for å bli kvitt skjeggkre. Den beste og mest effektive metoden for å få bukt på problemet er forgiftet åte. Fordelen med åte er at man bruker en liten mengde gift og plasserer den kontrollert. Når de spiser giften tar det 1-2 dager før skjeggkreet dør. Disse blir spist av andre, som igjen fører til at de også dør.
Image

Vi fikser ditt problem

Vi i Boss skadedyrkontroll har lang erfaring med bekjempelse av skjeggkre og andre skadedyr. Våre sertifiserte teknikere benytter seg av det siste innenfor teknologiske nyvinninger for å få de mest effektive resultatene. Bekjempelse blir gjort på en trygg og miljøvennlig måte.
Image
Mistanke om skjeggkre?

Er det observert eller har du en mistanke om skjeggkre, anbefaler vi at du tar kontakt.
Vi hjelper deg å sette opp best mulig strategi for å bli kvitt ditt problem.

Kontakt oss

Spørsmål?


Send oss gjerne en melding så tar vi kontakt!