Privat

Boss tilbyr alt innen skadedyrbekjempelse

Vi hjelper til i det private markedet

Pr i dag betjener vi kunder innenfor

 
  • Private hytter

  • Private hus

  • Borettslag og velforeninger

 

PRIVAT


Boss bekjemper alle typer skadedyr. I din bolig er det viktig at problemet bekjempes raskt, og at muligheten for etablering av skadedyrbestanden minimeres. Med en serviceavtale fra Boss kan du føle deg trygg! De aller fleste skader påført av skadedyr kunne sannsynligvis vært unngått om man hadde foretatt de riktige tiltakene. Vi tilbyr inspeksjoner som hjelper forebyggende, og kan avdekke eventuelle skader.

Vi skreddersyr gjerne en serviceavtale til din bolig slik at du skal få et trygt hjem. En serviceavtale kan tegnes på private eiendommer som et bolighus eller en hytte. Avtalen går ut på å minske risikoen mot angrep av skadedyr på eiendommen din ved å beskytte og forebygge. Jevne intervall med kontroller er viktig da skadedyr kan forårsake stor skade på eiendom, miljø og helse. Og er en bestand allerede på plass hjelper Boss deg selvfølgelig med bekjempelsen.

Borettslag, sameier og boligselskaper plikter å følge «Forskrift om skadedyrbekjempelse» av Sosial- og helsedepartementet, og iverksette tiltak for å forebygge, oppdage og utrydde skadedyr. I flermannsboliger sprer skadedyr seg lett til andre leiligheter når de først er innomhus. Det er derfor svært viktig å være forut for situasjonen. Boss anbefaler alle borettslag og velforeninger å inngå avtale om faste kontroller og bekjempelser av skadedyr.

Veggedyr

Typiske skader: Veggedyr som er blitt et skadedyr som det dessverre kommer mer og mer av pga den mobile verden. Veggedyrene spres ved transport av brukte møbler og annet innbo, reisebagasje, brukt sengetøy, o.l.
 Veggedyr forekommer gjerne på steder hvor det er stor gjennomtrekk av mennesker, som på hoteller, ungdomsherberger, campinghytter. Herfra transporteres gjerne veggedyr til
Insekter som oppleves som sjenerende. 
Når veggedyret først har etablert seg i et rom, kan det på egenhånd spre seg til flere rom eller andre leiligheter.
 Disse trer fram fra sprekker når det blir mørkt, veggedyr er kjøttetende og suger blod av mennesker og dyr.

Rotter og Mus

Typiske skader: 

Rotter og mus kan påføre bygninger stor skade. De er gode klatrere og går på isolasjon og bygningsmasse samt tekniske anlegg. Dette kan føre til omfattende skader som vannskader, kortslutning og brann.
Rotter og mus bærer ofte med seg overførbare sykdommer og er en smittefare.
Det er svært viktig at forebyggende tiltak blir satt raskt i gang, slik at man unngår eventuell smitte og store kostbare skader på boligen.

Treborene insekter
Typiske skader:

 Treboren insekter (biller, maur ect.) kan gjøre stor skade på bolig og hytte, de kan befinne seg både utenpå og inn i huset. Det mest vanlige er at insektene begynner med et råttent treverk og jobber seg innover mot nytt treverk. 
Dette kan få alvorlige konsekvenser for bygningsstruktur da flere av insektene trives i hele huset. Samt sort økonomisk tap.

Vi hjelper deg også med akutt bekjempelse
av dine skadedyrproblem


Ta kontakt med oss for en
uforpliktende befaring


Kontakt oss