Vår Historie

Boss ble etablert i 1987, med hovedkontor i Trondheim.

Vår historie


Boss ble etablert i 1987, med hovedkontor i Trondheim. Vårt regionskontor ble opprettet på Økern i Oslo i 1993. Vår målgruppe var i startfasen bedriftsmarkedet og landbruksrelaterte virksomheter, men i dag er vi et etablert og velrenommert skadedyrfirma innenfor et bredt utvalg bransjer, både offentlig, bedrift, landbruk og privat.

Vi i Boss leverer teknisk ekspertise på effektiv skadedyrkontroll. Vi har de mest moderne og bærekraftige løsningene! Våre ansatte er faglærte og godkjente serviceteknikere via Folkehelseinstituttet i Oslo. Boss er et av Norges eldste, og mest velkjente skadedyrutrydningsfirmaer.

Boss benytter bare erfarne servicemedarbeidere utstyrt med de aller siste teknologiske nyvinninger i kampen mot skadedyr.

Vi har rask oppfølging og ypperlig tilgjengelighet, og de fleste problemer med skadedyr kan vi løse på en rask og effektiv måte. Vi er tilgjengelig 24 timer i døgnet på tlf: 22 20 55 00.

Hvorfor Boss?

Vi har konkurransedyktige priser og garantiordninger. Det innebærer at eventuelle ekstrabehandlinger ut over faste avtalte kontroller er kostnadsfrie for kunden. Vi sørger for å skreddersy en avtale tilpasset kundens behov. Vi er tilgjengelig døgnet rundt, og løser problemer med skadedyr på en rask og effektiv måte.

Vi er et solid firma med over 30 års erfaring. Vi er hele tiden oppdatert på om bransjen vår, og har tette samarbeid med både nasjonale- og internasjonale leverandører, myndigheter, laboratorier, Folkehelseinstituttet m.f.

Sertifisering

Alle våre serviceteknikere er godkjent og sertifisert gjennom Folkehelseinstituttet. Vi jobber etter substitusjonsprinsippet som er et miljøprinsipp går ut på å bruke det middel og den metode som gir minst skadevirkninger på miljø og helse, og som kan føre til ønsket resultatTA KONTAKT MED OSS FOR EN UFORPLIKTENDE PRAT


Kontakt oss